Предлагаме ви седмичните  коментари на лорд Евгени Минчев за рубриката

...
Предлагаме ви седмичните  коментари на лорд Евгени Минчев за рубриката
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев: Мария Илиева кажи сбогом на пижамата си... Виждам Гери-Никол под яйчен шампоан! И още + СНИМКИ


Предлагаме ви седмичните  мнения на лорд Евгени Минчев за рубриката „ ТелеГАФ “ на  в. „ Телеграф “.
 

Теди предвожда кралиците на черното



Теди Кацарова води шампионата по жанр тази седмица, като дава втори късмет на черното да блесне. Излято по красивия и контур, черното приказва на всеослушание, чут явно от телевизионната водеща Нели Хаджийска, която не пита търси ли се или не, просто го е облякла. Кацарова свети с красива прическа, отдолу под която с тънък грим е изразено лицето и- прочут шедьовър от естрадната сцена. До бизнесдамата доктор Венета Павлова също е достигнала новината за превъзходството на черното и го виждаме в почтена нейна интерпретация, допълнена с впечатляващи виолетова и алена рози.

Мария Илиева кажи довиждане на пижамата си...



Когато споделям жертва на модата, май имам поради сходни гледки. Възможно е положителната ми другарка да е била измамен /хайде, холан, както споделяше певицата Христова/, само че отговорността да носи това пижамоподобие си остава нейна. Като материя, кройка и десен, това най-спокойно може да отиде в рубрика спално долни дрехи. Ластика и вървите на панталона потвърждават мисленето ми, блещукането на плата, лекотата с която пада, трансформира всичко в подготвеност за един общителен сън. Горната част пък, в случай че бъде пусната свободно начело, съставлява чаровна пижама, с която дори до бакалията не трябва да се върви. Ако преразказвам песента Сбогом, Мария, то може да се получи така- Сбогом пижама, ти не плачи на потегляне.

Цветелина Янева - полуоблечена, полусъблечена...



 Съзирам с бялото на едното си око някаква грациозност тук, само че тя не е дотолкоз пълноценна, че да ме впечатли. Ще потегли от обувките. Тези токове, в случай че фотографията не е правена преди 17 години, не са съвременни. Тези токове основават чувство за неучтивост и за път, който още не е извървян. Според мен- в естетическо отношение. Спомням си моя съседка, която ходеше с такива обувки на работа. Тя беше машинописка. Горната част на облеченото – то май няма долна- ми наподобява на риза, имала по-добри дни или просто имала неприятни прекарвания в пералнята. Прическата е леко студена за жанра, в който се изявява, само че тя е единственото за което мога да се хвана. Да, мога и да подръпна малко някой непослушен кичур, само че знаете, че не съм подобен.

Папи, скъпи - баста с тези... басти!



Разбирам да е на седемте рилски езера и да се готви да танцува паневритмия, само че Папи Ханс е на сцена. Бялото приятелство може би би харесало това за нова униформа на почитателите си, само че въпреки това се апелирам скромният дух на Дънов да не одобри това като фешън осквернение. Милото ми приятелче е залитнал в доста странна кройка и си мисля, дали преди да ги отрежат, тук е имало дълги бели ръкави, завързани зад тила му... Елегантното му кръстче е опасано от някаква форма на колан а подмишниците са въобще... опасани, без да знам от какво животно. Не мога да кажа съвременни ли са такива басти през днешния ден, само че ще кажа баста за това, че въобще мъж може да носи подобен панталон. Ако бях Иван Тенев щях да напиша ария, че Мъжко и женско тук се преплитат, само че дано се въздържа. Да, косите, пригладени обратно също внушават избрани внушения, само че дано изкараме тази събота без забележки.

Виждам Гери -Никол под яйчен шампоан



Oблечена по този начин, вместо да се качи в някой ван,  Гери Никол театралничи пред... вана. Признавам, че хрумването е положително, тъй като гаджето с разваления си български и немски местоимения разказа гледката доста цветисто. Нещо както Стоичков айнцу, цвайнцу, дрън. Не е ли обаятелен въпреки всичко метода по който певицата е застанала, като че ли чака освобождение от телесни непотребности... Ботушът прави фигурата и несъразмерна а в окончанието на краката не излиза наяве пликчета ли са това или пликче от хранителен магазин. Коженото яке би отивало на Орлин Павлов, само че за Гери Никол- да, но не. Предлагам соломоновски решение на въпроса- да слагат във ваната певицата и да я залеят с яйчен шампоан. За лукс може да извади единия си крайник на открито и да ми помаха.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР